De huurauto specialist

Goed verzekerd op reis

Goed verzekerd op reisEen welverdiende en geslaagde vakantie valt of staat bij een goede planning en organisatie. Paradise Reizen is uw partner bij het perfect organiseren van uw reis waar overal aan gedacht wordt. Maar toch kan er schaduw vallen over uw droomvakantie, waar u of uw reisorganisatie geen invloed op hebben.

Stel u of uw reisgeno(o)t(en) worden tijdens de vakantie ernstig ziek of u krijgt een ongeval of in een ernstiger geval u moet onverwachts terug naar huis in verband met overlijden of ernstige ziekte van uw directe familie?
Dan is dat een domper, maar die domper wordt alleen maar groter wanneer u naast het leed ook nog eens overvallen wordt door enorme extra kosten.
Dat laatste kunt u voorkomen door goed verzekerd op reis te gaan!

 

Wees wijs en boek uw reis- en annuleringsverzekering voor die ene vakantie of het gehele jaar!
Verzeker u on-line op deze site en u ontvangt de Paradise Klantenkorting van 5% op uw verzekering (niet over de poliskosten en/of assurantiebelasting)

Paradise Reizen werkt al meer dan 30 jaar met de beste reisverzekeraar van Nederland!

Europeesche Verzekeringen wint in 2013 Veer voor Beste Reisverzekeraar.
De Veer wordt jaarlijks uitgereikt aan de beste leveranciers van de reisbranche. De medewerkers van de reisbureaus stemmen hiervoor op de organisatie die zij het beste vinden. De Europeesche is tijdens deze stemming voor de 14e keer verkozen tot Beste Reisverzekeraar.
Contact

Voor informatie, speciale wensen en groepsreizen kunt u contact opnemen:

Telefoon: 030 – 65 921 60
E-mail: info@choicetravel.nl

Bezoekadres:
Schoudermantel 17c
3981 AE BUNNIK